Yoga voor de senior

Gezond zijn en gezond blijven, dat willen we toch allemaal?
Deze yogales kan hierbij enorm behulpzaam zijn. Het biedt vele mogelijkheden waar je veel plezier van hebt in je dagelijks leven.

Uitermate geschikt voor als je, op oudere leeftijd, graag yoga beoefent.
Het helpt je om soepel te blijven, pijnlijke gewrichten en stijfheid tegen te gaan. Het lesprogramma heeft een aangenaam, rustig tempo. Je oefent samen met leeftijdsgenoten.

55+ yogales

  • ontspant
  • geeft energie
  • vitaliteit
  • souplesse
  • balans en innerlijke rust
  • Kortom: het verbetert het leef- eet-, en slaapritme!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan hoe belangrijk beweging en ontspanning zijn voor onze gezondheid en vitaliteit. Wil je dit ook verbeteren? Doe mee aan 55+ yoga! Je merkt dat je steeds soepeler wordt. Dat heeft wel tijd nodig. Het geheim zit ‘m in het regelmatig oefenen.

Het 55+ yogaprogramma

Behalve eenvoudige yoga-oefeningen bestaat deze les uit geschikte adem-oefeningen, meditatieve oefeningen, klankheling, visualisaties, een affirmatie of positieve intentie. Deze les is makkelijk aan te passen op jouw niveau zodat je mee kunt doen aan de les.

Mocht het lastig zijn om op de grond (yogamat) te oefenen, dan hebben we een stoel en voldoende kussens voor je. Vergeet dan niet om de fysieke beperkingen te vermelden op het inschrijfformulier!

Wil je liever een privéles? Dat kan! Meer informatie vind je hier.

Lestijden

donderdag: 11.00-12.15

AANMELDEN

‘Gebruik je krachten zo goed mogelijk en neem de rest zoals het komt.’  

Schrijf je hier in!