Yoga voor de 55 plusser

Yoga kan je veel bieden als je 55 plusser bent. 55 plus yoga is ideaal voor als je vitaal en fit wil zijn en blijven. Men zegt wel eens: ouderdom komt met gebreke! Maar dit hoeft niet als je yoga beoefent. 55 plus yoga is een effectief yogaprogramma met voldoende afwisseling en rustmomenten. Het brengt ontspanning, en helpt om gezond en energiek te zijn. 55+ yoga heeft veel voordelen waar je direct profijt van hebt in je dagelijks leven.

55 +yoga is goed voor lijf en ledematen, hart en bloedvaten, verbetert je conditie en ademhaling en vermindert pijnlijke gewrichten en stijfheid. Je slaapt beter, voelt je uitgerust bij het wakker worden en bent meer in balans. Samen met leeftijdsgenoten oefen je in een aangenaam, rustig tempo.

Wil je thuis aan de slag met yoga of meditatie?
Kijk dan naar het gevarieerde online aanbod: Ontspanplan.online.

55+ yogales

  • ontspant
  • geeft energie
  • vitaliteit
  • souplesse
  • balans en innerlijke rust
  • Kortom: het verbetert het leef- eet-, en slaapritme!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan hoe belangrijk beweging en ontspanning zijn voor onze gezondheid en vitaliteit.

Wil jij ook beter in je vel zitten en je gezondheid verbeteren?
Doe mee aan een 55+ yoga. Oefen je regelmatig, dan merk je het verschil. Je wordt langzaam aan sterker en soepeler. Natuurlijk heeft dit tijd nodig. Met een beetje geduld en toewijding gaat het lukken.

55+ Yoga

Het 55+ yogaprogramma

55+ yogales bestaat uit eenvoudige yoga-oefeningen, ademhalingsoefeningen, meditatieve oefeningen, klankheling, visualisatie, een affirmatie of positieve intentie. Deze les is makkelijk aan te passen op het niveau wat bij je past. Zo kan iedere 55 plusser moeiteloos meedoen.

Mocht het lastig zijn om op de grond (yogamat) te oefenen, dan hebben we een stoel en voldoende kussens voor je. Raadpleeg bij twijfel je arts of specialist.