CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen. Verras iemand met een cadeaubon van Yogastudio JYO! Deze bon geeft  toegang tot een yoga workshop, een privéles, een Hatha of H-yogales.

 

Cadeaubon Yogaworkshop

Schenk iemand een inspirerende yoga workshop! Deze workshops zijn voor geïnteresseerde yogaliefhebbers die behoefte hebben aan meer verdieping. Voor iemand die een dagdeel in stilte wil zijn om zo meer innerlijke rust en balans op te bouwen. Of om meer te weten te komen over een specifiek onderdeel uit de yogatraditie zoals bijvoorbeeld de werking van een gezonde ademhaling.

Cadeaubon Privéles

Wil je iemand verrassen met een yoga privéles? Dan is deze cadeaubon heel leuk om te geven! De yogales is aan te passen aan de mogelijkheden van de deelnemer en houd rekening met eventuele beperkingen. Ook leuk om dit op Moederdag te schenken aan een drukbezette, actieve moeder!

Cadeaubon Hatha yoga

Misschien ken je iemand die nog helemaal geen ervaring heeft met yoga of al een tijd geen yogales heeft gevolgd. Iemand waarvan jij denkt ‘die zou dit heel goed kunnen gebruiken.’ Kies dan voor deze cadeaubon!

Cadeaubon H-yoga (yoga bij kanker)

H-yoga of yogales bij kanker biedt een (ex)-kankerpatiënt ondersteuning tijdens en na de medische behandelingen. Deze cadeaubon geeft iemand met kanker de mogelijkheid kennis te maken met de voordelen van dit yogaprogramma. Een interessante ervaring en een bijzonder cadeau!