Stresscounseling: eerste hulp bij stress

Ervaar je onrust of spanning, heb je last van stress, slaapproblemen of burn-out-verschijnselen? Zoek je begeleiding of steun bij het verwerken van verlies, pijn of lijden? Stresscounseling geeft ruimte, brengt je in balans en maakt je weerbaar.

Stresscounseling biedt je vele mogelijkheden. In overleg krijg je oefeningen mee om thuis aan de slag te gaan en zo stap voor stap je situatie of leven te verbeteren. Je werkt met onderdelen uit de mindfulness training, compassietraining, NLP, ademhaling en/of ontspanningstechnieken uit de yogatraditie.

Het doel van het counselingsgesprek(ken) is je te helpen om een blijvend gezond en vreugdevol leven te leiden. Het versterkt je innerlijke kracht, wekt levensenergie op en vergroot je levenswijsheid.

Een uitdaging mijn kwetsbare plekken te voelen, de handvatten die ik heb gekregen helpen mij hier verder mee aan de slag te gaan.’

Nynke R.

Een enorme steun, ik heb er meer vertrouwen in dat mijn leven zich verbetert.’

Ellen van P.

Voordelen counseling

  • leert je om te gaan met stressvolle situatie
  • brengt een probleem zorgvuldig in kaart
  • biedt ondersteuning waar nodig
  • geeft inzicht in gedrag, gedachten, gevoelens en overtuigingen
  • geeft de nodige feedback
  • brengt bewustwording, doorbreekt vastgeroeste patronen

Stresscounselor

Josette van Leeuwen is onder andere opgeleid tot counselor (BGL) en NLP-practitioner en –master (Nederlandse Academie voor Psychotherapie).
Josette is verder yogadocent, mindfulness en compassietrainer. Zij geeft dagelijks Hatha yoga, H-yoga, Gentle yoga, Yin yoga en 55+ yoga.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tip! Informeer bij je zorgverzekeraar of deze consulten kunnen worden vergoed.

Schrijf je hier in