Josette van Leeuwen:

Vanaf mijn 22ste is yoga de rode draad in mijn emotionele en spirituele leven. Sinds 2006 geef ik dagelijks yogalessen. Elke dag ervaar ik de rijkdom hiervan. Yoga blijft me boeien en inspireert me. Ik geef de verworven kennis en inzichten graag door aan mijn medemens!

Alles wat ik geleerd heb op het gebied van yoga, mindfulness en meditatie bleek van onschatbare waarde toen ik in 2003 borstkanker kreeg.
Mede dankzij het dagelijks beoefenen van yoga en meditatie, krabbelde ik uit een diep dal omhoog.
Ik heb meer innerlijke rust en balans gevonden. Deze ervaring heeft een positief effect op de wijze van yoga lesgeven. Ik beschouw yoga als een levenswijze die de kwaliteit van leven in alle facetten helpt verbeteren.

Er gaat geen dag voorbij zonder de vruchten te plukken die yoga me aanreikt!

Josette

Vanaf 2006 tot 2013 gaf ik op diverse locaties yogales. In het najaar 2013 startte ik mijn eigen, sfeervolle yogastudio in Amsterdam oud-West. Wat ben ik  hier blij mee! In de studio bied ik van alles op het gebied van yoga, counseling, mindfulness en compassietraining en workshops.


Yoga bij kanker

Een belangrijke onderdeel van mijn werkzaamheden is het ondersteunen van (ex-)kankerpatiënten in hun herstel- en verwerkingsproces. Ik heb een programma ontwikkeld exclusief voor (ex-)kankerpatiënten, het heet ook wel H-yoga.
Hieruit ontstond het oprichten van stichting Yoga bij Kanker (2009-2018). De stichting bracht het belang van yoga bij kanker onder de aandacht in Nederland.

In samenwerking met Amsterdamse ziekenhuizen en oncologische instanties werk ik aan mijn missie om iedere kankerpatiënt te laten kennismaken met de voordelen van yoga en meditatie.

Als counselor begeleid ik mensen met stress of andere klachten. En om goed op de hoogte te blijven volg ik met regelmaat een bijscholing of retraite!’

LEES CV Josette

Josette van Leeuwen is lid van VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland) en VMBN (Vereniging mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen).

Gebruik je krachten zo goed mogelijk en neem de rest zoals het komt.

Schrijf je hier in!