PRAKTISCHE INFO

We zijn gevestigd in het AOC gebouw, de yogastudio ligt op de hoek aan het WG-plein 108 in Amsterdam.

HOOFDINGANG
Bezoek je overdag de yogastudio dan kom je via de hoofdingang van het AOC binnen.

GOEDERENINGANG
In de avonden en weekend kom je binnen via de ‘goedereningang’ deze is links van de hoofdingang. Aan de deurpost vind je een toetsenbord. Toets hier code 108 in en sluit af met het symbool belletje. Via een intercom opent de deur en stap je naar binnen. Na de tweede glazen sluisdeur sla je direct rechtsaf. Je loopt deze gang helemaal af (langs liften en receptie) tot je niet meer kunt. Aan je einde van de gang aan je rechterhand ligt de yogastudio.

Kom op tijd
Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo heb je alle tijd om je om te kleden en in alle rust te installeren.
Ben je te vroeg? Geen probleem. Je kunt wachten op de gang of bij Coffeemania, deze locatie ligt achter de receptie, waar je,  alleen overdag, iets kunt nuttigen.

Meenemen
Graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en extra sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les. Als je het prettig vindt mag je natuurlijk een eigen yogamat meenemen maar dat hoeft niet.
In de studio zijn: matten, dekentjes, bolsters, blokken, riemen en kussens en stoelen aanwezig.

Blessures
Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut voordat je op les komt.
Vertel je docent altijd van te voren als je blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.

Mobiel
Graag zien we dat je in de yogastudio je mobiel in de vliegtuigstand zet. Dat zorgt voor rust voor,
tijdens en na de lessen.

Bereikbaarheid
De yogastudio ligt in Amsterdam oud-west tussen het Vondelpark en de Kinkerstraat.

  • Fiets
    Er zijn voor het AOC-gebouw voldoende fietsrekken om je fiets neer te zetten.
  • Auto
    Met de auto neem vanaf de ring Amsterdam afslag S 106 of S 100. Parkeren is makkelijk. Er bevindt zich een ondergrondse parkeerplaats tegenover het AOC. Parkeerkosten: € 4,50 p/u. 
  • Trein
    We zijn goed bereikbaar. Vanaf het NS station Amsterdam Centraal neem je een tram/bus richting de Overtoom (oud-west), reistijd: ±15 min.

Feestdagen
Op feestdagen is er geen les, raadpleeg het overzicht van alle data onder het lesrooster.

Gebruik je krachten zo goed mogelijk en neem de rest zoals het komt.

Schrijf je hier in!