Yogastudio JYO is gevestigd in het AOC-gebouw, het ligt op de begane grond op de hoek van het WG-plein 108 in Amsterdam.

Toegang

Bezoek je overdag de yogastudio dan kom je via de hoofdingang naar binnen. Vanwege de coronamaatregelen loop je via de goedereningang weer naar buiten.

In de avond en het weekend is de studio uitsluitend toegankelijk via de ‘goedereningang’, dit ligt links van de hoofdingang. Je toetst daar een code in. Na de tweede sluisdeur sla je rechtsaf. Loop de gang af (langs liften, receptie en verder). Aan je einde van de gang ligt rechts de yogastudio.

Lestijden

Vanaf ongeveer 15  minuten voor aanvang is de studio toegankelijk.  Ben je ruim op tijd in het AOC-gebouw? Wacht op de gang tot de studio open is. We starten op de afgesproken lestijden, voorkom daarom dat je te laat binnenkomt om de les niet te verstoren.
Volg je overdag les? Dan kun je ook even plaatsnemen bij Coffeemania, deze vind je achter de receptie. Hier kun je eventueel iets nuttigen.

Meenemen

In verband met de coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om je in de studio om te kleden.
Trek daarom thuis alvast makkelijke kleding aan. Neem ook zelf een yogamat of meditatiekussen en dergelijke mee.

Studio jyo

Blessures

Graag horen we het van je als je lichamelijke beperkingen hebt. Bij specifieke klachten adviseren we je om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut voordat je op les komt.
Vertel je docent altijd van te voren als je blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden.

Mobiel

Om de rust in de yogastudio te waarborgen zet je je mobiel in de vliegtuigstand.

Bereikbaarheid

De yogastudio ligt in Amsterdam oud-west tussen het Vondelpark en de Kinkerstraat.

  • Fiets
   Er zijn voor het AOC-gebouw voldoende fietsrekken om je fiets neer te zetten.
  • Auto
   Met de auto neem vanaf de ring Amsterdam afslag S 106 of S 100. Parkeren is makkelijk. Er bevindt zich een ondergrondse parkeerplaats tegenover het AOC. Parkeerkosten: € 4,50 p/u.
  • Trein
   We zijn goed bereikbaar. Vanaf het NS station Amsterdam Centraal neem je een tram/bus richting de Overtoom (oud-west), reistijd: ±15 min.

Feestdagen

Raadpleeg het lesrooster, daar vind je alle data van feestdagen dat de studio gesloten is.

Schrijf je hier in