FAQ items aan het laden...
Workshops2019-12-07T13:55:04+01:00

Op zoek naar verdieping, innerlijke rust en balans? Kijk naar onderstaand aanbod.
Voor iedereen die meer verdieping, achtergrondinformatie of ontspanning zoekt over onderwerpen uit de yoga-, mindfulness, of meditatietraditie.

Een mooie aanvulling op onze yogalessen!

  • voor als je jezelf eens wilt verwennen
  • als je zin hebt om intensief yoga of meditatie te beoefenen
  • als je weinig tijd hebt voor een wekelijkse yoga- of meditatieles

HORMOONYOGA WORKSHOP

Op Internationale Vrouwendag: een speciale verwendag voor vrouwen die last hebben van hormonale klachten! In deze workshop maak je kennis met yoga-oefeningen, ademhalingsoefeningen, meditaties en ontspanning. Een uitgekiend programma om je te ondersteunen bij overgangsklachten als: opvliegers, stijfheid in gewrichten, verminderde concentratie, slaapstoornissen en nog veel meer.

18 december, 2019|

WORKSHOP ADEM JE VRIJ!

Een goede voorbereiding op de aankomende lente. Kom ook uit je winterslaap en gun jezelf deze oppepper. Deze workshop helpt om afvalstoffen kwijt te raken, je wordt blijer, energieker en fitter. Je krijgt uitgebreide informatie over de werking van een gezonde ademhaling (pranayama).

6 december, 2019|

WORKSHOP ZELFCOMPASSIE

Leef meer vanuit je hart! Een inspirerende workshop waar je aandacht schenkt aan wat je echt belangrijk vindt. Je leert jezelf beter te begrijpen, te accepteren dat lijden een onvermijdelijk deel uitmaakt van je leven en je eigen emoties zonder oordeel waar te nemen. Met praktische oefeningen en tips!

16 oktober, 2019|

Gebruik je krachten zo goed mogelijk en neem de rest zoals het komt.

Schrijf je hier in!
Go to Top